reviews

Recommendations and ratings

2022-10-20 05:00:39

Super współpraca ! suknie bardzo piękne Salon godny polecenia

2022-09-28 23:06:38

Najlepszy salon sukien ślubnych, bardzo duży wybór i przede wszystkim świetna i miła obsługa ❤️ Polecam!

2021-11-28 11:45:24

Świetna atmosfera, duży wybór sukni. Polecam każdej klientce która szuka fachowej pomocy i obsługi! 🙂

2021-09-06 01:38:18

Polecam wszystkim przepiękne sukienki i super obsługa 👍👌

2021-08-26 12:19:08

Przemiła obsługa i pełen profesjonalizm👍💃

2020-10-17 02:17:15

Polecam Salon Mody Ślubnej ONA 😊 Profesjonalna i bardzo miła obsługa 😊

2020-09-16 03:12:28

Baaaardzo polecam salon Mody Ślubnej Ona. Suknia przerosła moje najśmielsze oczekiwania... ❤️ a opcja z wypożyczeniem jest genialna 😊

2020-03-04 21:57:23

Polecam , piękne suknie ślubne 😍❤️!

2020-01-23 12:07:01

Rewelacja w każdym aspekcie!♥️

2019-08-18 13:16:44

Najlepszy salon, profesjonalna i bardzo miła obsługa. Serdecznie polecamy.

2019-07-26 00:59:35

Gorąca polecam ten salon. Suknia była prześliczna. Podobała się wszytkim a najbardziej mężowi. Pozdrawiam :-)

2019-06-17 02:40:23

Bardzo polecam salon Ona. Miła i fantastyczna usługa. Nie ma problemu spróbować sukienki, które się wam spodobają i robić sobie zdjęcie. Pan Dominik był bardzo usłużny. Wybrałam sobie sukienkę i nie ma problemu dodać rękawki do sukienki jakie chce i ostatni rzeczy. Pojechałem do Polski dla sukienki z Czech i jestem bardzo bardzo zadowolona, że jechałam. Nie lituję.

2019-05-28 05:52:02

Piekna sukienka 😍 mila obsługa jednym słowem REWELACJA! polecam 😊

2018-09-15 08:47:34

Bardzo profesjonalna obsługa :)

2018-09-03 02:46:34

Z całego serca polecam Salon Mody Ślubnej ONA. Profesjonalna, bardzo miła i ciepła obsługa , która potrafi dostosować się do wymagań klienta. Suknia oczarowała wszystkich gości. Dla mnie najlepszy salon. 😀 Życzę dalszych sukcesów. Pozdrawiam

2018-08-27 07:01:14

Polecam bardzo serdecznie. Wypożyczona sukienka była zachwycająca. ☺ Osoby tam pracujące przesympatyczne i pomocne. Ceny konkurencyjne. 😊 Na każdym etapie można się z wszystkim dogadać i nie było z niczym nawet najmniejszych problemów. Pozdrawiam i dziękuję za "współpracę"! 😘

2018-08-26 14:53:24

Mega sympatyczna obsługa, suknie piekne, przymiarki rzetelnie wykonane w zwiazku z czym kreacja lezy jak ulał! Polecam!

2018-08-02 12:24:39

Serdecznie polecam Salon Mody Ślubnej ONA. Przemili właściciele kochający to co robią. Dzięki ich pasji i kompetencji potrafią uszczęśliwić każdą Pannę Młodą. Suknia oczarowała wszystkich gości. Gorąco polecam! ;)

2018-07-11 03:48:04

Polecam wszystkim salon mody ślubnej ONA. Fachowa, przemiła obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie! Suknia była idealnie dopasowana do mojej figury a to w dużej mierze zasługa Pani krawcowej, która swoimi rękami potrafi zdziałać cuda ;) Bez wahania skorzystałabym z Waszych usług raz jeszcze :) Pozdrawiam!

2018-07-08 04:01:33

Super! Polecam :-)

2018-07-04 04:39:22

Z całego serca polecam Salon Mody Ślubnej ONA, sukienka idealnie dopasowana do mnie, w szczególności oczarowała Pana Młodego ;) dziękuję Wam za nieocenioną pomoc, radę i szczerą opinię. Gdyby można było brać ślub co roku, nie zastanawiałabym się i ponownie wybrałabym się do Was :) Salon ONA= gwarancja 100% zadowolenia! Serdecznie pozdrawiam całą ekipę :)

2018-05-03 11:20:00

Całym sercem polecam salon mody ślubnej Ona ! Obsługa na najwyższym poziomie, przemili własciciele a do tego suknia oczarowała nie tylko mnie ale każdego zaproszonego gościa !:)! Jestem bardzo zadowolona ! Niech dobra wieść o tym salonie niesie sie na cala Polske !

2018-02-17 08:40:08

Serdecznie polecam, przemiła obsługa. Jestem bardzo zadowolona.

2018-02-09 10:25:56

Nic dodać nic ująć

2018-01-31 02:36:06

Polecam! Bardzo miłe i fachowe podejście do klienta.

2017-12-08 05:12:06

Gorąco polecam! :-) świetna obsługa i podejście do klienta. A suknia - rewelacyjna :-)

reviews

google

2022

Znalazłam ten salon przypadkiem przeszukując strony internetowe. Bardzo spodobał mi się asortyment wiec zdecydowałam się że przyjadę mimo, że mieszkam w Krakowie. Wcześniej aby dowiedzieć się czy mam po co jechać aż do Jasła (czy dostępne są dane modele oczy mam na nie odpowiedni budżet) wysłałam do salonu wiadomość z zapytaniem o dostępność wybranych modeli i ich cenę za kupno i wynajem. Rozumiem, że może Panie w salonie nie miały czasu szukać wszystkich modeli o jakie pytałam, ale mogły wysłać cokolwiek, albo poprosić o wybranie mniejszej ilości. Wysłały mi tylko zdawkową odpowiedź, pomijając moje drugie pytanie o najbliższy wolny termin przymiarek. Zrozumiałam, że może obsługa nie ma czasu zajmować się szukaniem cen modeli, więc zapytałam ponownie o termin, poprosiłam aby o ile to możliwe, była to sobota bo pracuje i tak najłatwiej mi przyjechać do Jasła. Do teraz nie dostałam żadnej odpowiedzi a minął już ponad miesiąc. Może i lepiej, skoro tak wyglada kontakt z klientem na etapie wiadomości e-mail, to nie chce wiedzieć jak wyglada obsługa w tym salonie.

Odpowiedź właściciela 
2022

Dzień dobry,

Pani Karolino, jest informacja na stronie www. oraz staram się publikować inf. na portalach społecznościowych aby umawiać się na terminy spotkań telefonicznie, czasem w różnych porach odczytuje pocztę i nie zawsze mam dostęp do terminarza 😔, niestety e-mail kolejny jak Pani wyżej sugeruje do tej pory nie dotarł do nas .

Przykro mi ze nie udało się porozumieć i umówić termin .

Pozdrawiam

Dominik

2022

Umówiłam się na przymiarkę czterech sukien z najnowszej kolekcji Lorange, które bardzo mi się podobały, przejechałam 200km żeby je zobaczyć i okazało się że w salonie nie ma ani jednej z nich.. mimo że przy umawianiu wizyty jasno mówiłam że interesują mnie tylko te sukienki, zirytowany pan poinformował mnie że skąd on ma pamiętać które kiecki chciałam przymierzyć jak umawiałam się do niego dwa tygodnie temu i trzeba było zadzwonić wczoraj i zapytać czy będą bo oni te sukienki na bieżąco wypożyczają... Jedyną miłą osobą w salonie była pani która ubierała na mnie sukienki.

Odpowiedź właściciela 
2022

Dzień dobry,

Przyjmuje z pokorą Pani opinie, jednak na swoją obronę napiszę, że naszą działalnością jest sprzedaż oraz wypożyczanie sukien ślubnych i w miesiącach tak ślubnych jak wrzesień te suknie pracują 😔.

Każdą suknie również z najnowszych kolekcji przeznaczamy do wypożyczeń ,wszystkie nasze klientki mają możliwość wymian oraz zakupu sukien, umawiając się przez Instagram na dwa tygodnie przed wizytą, stan towarowy salonu miał prawo ulec zmianie. (wystarczyło zadzwonić i upewnić się czy dany model jest jeszcze na stanie salonu ).

Życzę Pani Wszystkiego dobrego,

Pozdrawiam.

Dominik Świątek

2022

Bardzo polecam ten salon, piękne suknie ,bardzo duży wybór , przemiła obsługa państwo w salonie potrafią doradzić super możliwość przy pomocy przymierzania sukien może pomogą ktoś z rodziny😊 i można robić zdjęcia

2022

Super obsługa pełen profesjonalizm miła atmosfera.

2022

Polecam

2022

Mam lekko mieszane uczucia... Pan Dominik cudowny człowiek, bardzo pomocny, sympatyczny... Sukienki śliczne...

Duże zastrzeżenia do Pani krwacowej, która na wiadomość, że jestem w ciąży zareagowała strasznie i z góry zakładała, że będzie ciężko dopasować jakąkolwiek sukienkę... Przy mierzeniu szarpała i okazywała swoje niezadowolenie... Ostatecznie sukienkę wybrałam, ale w trakcie wesela bardzo mnie obgryzła...

Salon mega i bardzo polecam, a szczególnie szczupłym Panią z bezproblemową figurą 😂 opcja z wypożyczeniem bardzo wygodna i pozwalającą zaoszczędzić parę set złotych 🙂

2022

Ja już dawno tu miałam " przyjemność" i oby się od tego czasu zmieniło bo gdyby nie, wtedy nie bardzo polecam koniecznie... Przyszłam z zamiarem wypożyczenia na ślub sukni ale wybór był kiepski więc zdecydowałam coś uszyć ...

Suknia ładna ale nie dopracowana i na dodatek gdy przyszłam do ostatniej przymiarki to okazało się, że schudłam czego się nie spodziewałam i to było najgorsze, że NIKT Z TEGO SALONU nie pomógł mi aby ta spódnica mi nie zleciała z du...py na weselu!

Cały ślub i wesele trzymałam ręką tę spódnicę i mało się nie zabiłam podczas tańczenia miałam serdecznie dość, palce mnie bolały byłam przygnębiona ...

Uważam, że gdyby ten salon był z prawdziwego zdarzenia powinni mieć krawcową która w razie takich sytuacji POMOŻE wtedy nie było a tylko 3 dni zostały aby to poprawić.

Mają dodatki, buty.

Ceny wtedy był duży wybór i całkiem nie drogo ...

Wtedy znałam dobrze z widzenia tych właścicieli, z imprez ... i wydawali mi się ogólnie mili i że rozumieją przedślubny szał i stres, pomyliłam się bo nawet nie stres mnie dopadł a brak pomocy i brak możliwości zorganizowania szwaczki która mogła by zaradzić i pomóc ...

Nie powiem, że nie polecam i nie powiem , że polecam.

WYBÓR ZOSTAWIAM WAM DROGIE PANNY MŁODE.

Odpowiedź właściciela 
2022

Niestety nie pamietam tej sytuacji 😔 ..Pani napewno utkwiła w pamięci , sądząc po wpisie ze SPÓDNICĄ i chyba gorsetem ?kilkanaście lat upłynęło -jeżeli taka historia się przydarzyła ….. (nasza Pani krawcowa jest dostępna rownież w soboty , sytuacje są różne -w sezonie ślubnym pracujemy do późnych godzin nocnych ) . Przykro mi nie pamietam ,cóż przepraszam i życzę wszystkiego dobrego .

Dominik Świątek

Ula 
2022

Bardzo miłe Panie, duży wybór, polecam.

2021

Zdecydowanie 5 gwiazdek! :) Bardzo serdecznie polecam ten salon - wybór sukienek jest ogromny i każda panna młoda na pewno znajdzie coś dla siebie. Personel jest kompetentny i doradza nie "wciskając" niczego na siłę. Byłam też na przymiarkach w innych salonach, ale bardzo cieszę się, że zdecydowałam się na suknię z salonu "Ona" :) W salonie można także zaopatrzyć się we wszystkie niezbędne dodatki - okrycia wierzchnie, biżuteria itp. Szczerze polecam każdej przyszłej pannie młodej!!! :))

2021

Cudowne miejsce! Sympatyczna, profesjonalna i pomocna obsługa. Wszystkie suknie są cudowne i najwyższej jakości. Polecam każdej przyszłej Pannie Młodej, która ma obawy w związku z wyborem sukni ślubnej

Gwarantuje, że wyjdzie z tego salonu z uśmiechem na ustach!

2021

Świetna obsługa i przepiękne sukienki.

Polecam bardzo 😄

2021

Świetna obsługa, bardzo sympatyczni i pomocni właściciele, profesjonaliści. Co istotne, nie mają problemu z robieniem zdjęć w sukniach, a to o dziwo częste wśród salonów w dużych miastach. Choć nie kupiłam ostatecznie sukni, jestem pod wrażeniem poziomu obsługi i polecam każdej pannie młodej- wybór sukien szeroki, naprawdę piękne modele w rozsądnych cenach.

2021

Suknie są naprawdę piękne, trudno się zdecydować 🤔 Polecam 💞

2021

Bardzo ładne suknie, miły i pomocny właściciel :) 3 gwiazdki za niemiłą pomoc przy przymiarkach - krawcowa pospieszała i szarpała przy przymierzaniu sukni. Bardzo to zepsuło moją wizytę w salonie.

KW 
2021

polecam 🥰 super obsluga, fachowe doradztwo i najlepsze oferty

2021

Z całego serca polecam ! Moje obawy, że mając rozmiar plus size nic nie znajdę, zostały rozwiane już przy przymiarce pierwszej suknii, która okazała się być tą jedyną ! :) Bardzo dziękuję! Przemiła i profesjonalna obsługa, przepiękne suknie! :)

Pozdrawiam serdecznie,

Zuzia K.

2020

Polecam w 100%!!

Pełen profesjonalizm, przemiła atmosfera i olbrzymi wybór sukienek, każda znajdzie coś dla siebie 😊

Zdecydowanie duży plus dla Pana który potrafi świetnie doradzić, nie 'wciska na siłę' tylko wysłuchuje twojego zdania i sugeruje sukienki które mogą Ci się podobać 😊

Osobiście wypożyczałam sukienkę i nie żałuję (zwłaszcza że w ostatnim miesiącu zmieniłam swój wybór 😀).

2020

Swietna obsluga. Zarowno Pan i Pani krawcowa spisali sie na medal. Sprawili, ze moja suknia zostala "uratowana" i przeszla niezwykla metamorfoze w bardzo krotkim czasie. Poza tym Panstwo okazali ogrom cierpliwosci i pelen profesjonalizm w podejsciu do klienta.

Polecam z czystym sumieniem kazdej Pannie Mlodej 😁😁

2020

Fantastyczne podejście do klienta, pełen profesjonalizm, serdecznie wszystkim polecam.

2020

Jedna wizyta i ta jedyna wybrana 😍 miła obsługa i dużo cierpliwości w stosunku do klienta :)

2019

Nie polecam tego salonu, gdyż gdy przy umówionym terminie musiałam czekać na Panią która miała mi pomagać przy wyborze oraz przy przymierzaniu sukien ślubnych. Następnie bez żadnej pomocy, musiałam sama rozglądać się za suknia ślubną i sama je przymierzać, na szczęście moja kuzynka pomogła mi się przy ubieraniu. Niestety upłynął pewien czas, gdy Pani przyjechała i w końcu zaczęła pomagać mi tylko przy przymierzaniu sukien ślubnych, niestety poczułam się tam praktycznie ignorowana.

2019

Ładne suknie.

2019

Teraz śluby nie w modzie

2019

Piękne sukienki, miła obsługa :) Bardzo polecam :)

2019

Miła i fachowa obsługa. Ciekawa oferta. Jeśli jakaś panna młoda nie chce kupować tylko woli pożyczyć suknie to bardzo polecam :)

2019

Profesjonalna i życzliwa obsługa, duży wybór, uwzględnianie potrzeb klientki, jakość od lat.

2018

Niesamowity salon! Znalazłam tam to czego chciałam w super cenie.

2018

Profesjonalizm i doświadczenie w branży. POLECAM

2018

Super obsluga, pani która tam pracuje jest wspaniała cierpliwa i pomocna... a co do sukni duży wybór nowe kolekcje miejsce godne polecenia 😍

2015

Profesjonalna i miła obsługa doskonała profesjonalna krawcowa dopasowanie sukien na każdą figurę " Usługi "

2012

Miła i profesjonalna obsługa :) Ze względu na moja figurę myślałam, że już nie dopasuję sukni, a tutaj taka miła niespodzianka :) Pozdrawiam serdecznie i ponawiam zaproszenie :*

reviews

Wedding Fashion Salon ONA

collections

contact

13 446 70 28

+48 500 017 551

Location

website no use cookies, no spying, no tracking
to use the website, we check:
country: US · city: North · ip: 34.225.194.102
device: computer · browser: CCBot 2 · platform:
counter: 1 · online: 666
created and powered by:
www.RobiYogi.com - Professional Responsive Websites
00:00
00:00